Bjorn Linssen pokerkampioen van Venray

De pokerkampioen van Venray: Bjorn Linssen. © Open Nederlands Kampioenschap Poker

Tijdens het Pokerkampioenschap van Venray in De Witte Hoeve kroonde Bjorn Linssen uit Roermond zich onlangs tot pokerkampioen van Venray.

redactie

In totaal speelden er 54 pokeraars uit Venray en omgeving mee tijdens deze voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Er werd niet om geld gespeeld, maar puur om de eer. Na ongeveer zes uur kaarten ging Bjorn Linssen met de bokaal naar huis mag hij zich een jaar lang de Pokerkampioen van Venray noemen. Daarnaast kwalificeert hij zich hiermee ook voor de landelijke finale van het ONK Poker 2020 op 4 juli in Ermelo. Op plek twee eindigde Thomas van Kessel. Hij kwalificeert zich samen met Maarten Postma (derde) en Marcel Gerrits voor de halve finales in juni. De gehele uitslag van het pokerkampioenschap van Venray is hier te vinden.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal