Prinsenproclamatie bij carnavalsvereniging De Ülle

In gemeenschapshuis A ge Wienhoes wordt vrijdag 15 november de prinsenproclamatie van carnavalsvereniging De Ülle gehouden. De zitting begint om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.00 uur. De entree is gratis.

Jeroen Janssen

Voor prins Gené zal dit zijn laatste activiteit zijn. Maar voordat hij plaats maakt voor zijn opvolgers wordt hem eerst nog een zitting aangeboden. De opening wordt verzorgd door dansmarietje Joyce. Vervolgens zullen er optredens zijn van Dance Spirit, meervoudig buuttekampioen Hub Stassen, Danny Pouwels en Sven ohne Girls. Ook dit jaar zal er weer een persoon worden geëerd tot ‘Uul van Verdienste’. Aansluitend begint de proclamatie van de nieuwe hoogheid. Na de proclamatie zijn er nog twee optredens.

Op zondag 17 november, zal in hetzelfde Wienhoes de jubileumjeugdzitting van de jeugdcommissie plaatsvinden. Deze jeugdcommissie, LOL, viert dit jaar haar 4x11 jarig jubileum. Ook voor jeugdprinses Rachelle en hofdame Marie zal dit hun laatste activiteit zijn. Het programma begint om 14.00 uur en de entree is vrije gave.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal