Workshop ‘Bijblijven met Facebook’ bij Bibliocenter

Leer hoe je Facebook kunt gebruiken. © Bibliocenter Weert

Kennis maken met Facebook en alsnog de stap zetten om er mee te beginnen? Bibiliocenter Weert verzorgt de praktische workshop ‘Bijblijven met Facebook’ op woensdag 13 november op de locatie aan de Wilhelminasingel 250 in Weert, van 13.30 tot 15.30 uur.

redactie

In deze workshop leren deelnemers je een eigen pagina aanmaakt op Facebook, hoe je vrienden en familieleden kunt vinden en toevoegen aan je netwerk, hoe je berichtjes en foto’s plaatst en deelt met vrienden wordt uitgelegd welke privacy instellingen je kunt aanbrengen. Deelnemers maken gebruik van een computer van de bibliotheek of een eigen laptop of tablet.

De workshop bijblijven met Facebook wordt georganiseerd in het kader van de Week van de Mediawijsheid. De kosten zijn voor leden van Bibliocenter en seniorweb-leden 10 euro en voor niet-leden 15 euro. Aanmelden kan online.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal