Ongeval met vier auto’s op A76; linkerrijstrook dicht

Print
Ongeval met vier auto’s op A76; linkerrijstrook dicht

Foto ter illustratie. Afbeelding: De Limburger

Schinnen / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Heerlen / Hoensbroek -

Op de A76 is tussen knooppunt Ten Esschen en Schinnen is woensdagochtend een ongeluk gebeurd met vier auto’s. De linkerrijstrook in de richting van Geleen moest daardoor worden afgesloten.

Er botsten in de ochtendspits vier auto’s op elkaar. Het is nog niet bekend of gewonden zijn gevallen. Door het afsluiten van de linkerrijstrook ontstond een kilometerslange file.

Kijk hier voor de actuele verkeersinformatie.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen