Sinterklaas komt naar Klimmen

Print
Sinterklaas komt naar Klimmen

De Goedheiligman wordt vergezeld door een behoorlijke groep Zwarte Pieten. Afbeelding: Sinterklaascomité Klimmen

Klimmen -

Hoofdpiet heeft laten weten dat Sinterklaas op zaterdag 16 november weer naar Klimmen komt, maar hoe dat weet hij nog niet. De Pakjesboot moet namelijk in revisie.

Komt Sint met de huifkar, achterop de motor, op de fiets of gewoon te voet? Dat is nog een raadsel. De organisatie hoopt om 14.30 uur de Sint met zijn vele Pieten te verwelkomen op het Dross. De Limpensplein in Klimmen, na eerst een kort bezoek te hebben gebracht aan de Overheek. Na een welkomstwoord van wethouder Ruud Braun zal de Sint onder muzikale begeleiding van Schutterij St. Sebastianus vertrekken naar Grand Café Klumme, alwaar de Sint muzikaal onthaald zal worden door de Koninklijke Harmonie De Berggalm.

En dan kan voor meer dan honderd kinderen het kinderspektakel beginnen: naast een ontmoeting met de Sint zijn er weer diverse doe- en knutselactiviteiten. Tot slot zal ieder kind met een lekkere én gezonde traktatie naar huis gaan.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen