Kerstconcert Grubbenvorster Mannenkoor

Print
Kerstconcert Grubbenvorster Mannenkoor

Het Grubbenvorster Mannenkoor. Afbeelding: GMK88

Grubbenvorst -

Het Grubbenvorster Mannenkoor (GMK88) houdt woensdag 18 december een kerstconcert in de parochiekerk in Grubbenvorst. Dit jaar is ook het koor Zangers van Sint Frans uit Venray vertegenwoordigd.

De sopraan Irene Meeuvis uit Waalre is als soliste bij de uitvoering betrokken. José Vercoulen en Francine Frencken uit Grubbenvorst vertellen tussen de liederen door een kerstverhaal. De muzikale leiding is in handen van Oksana Bos-Baljva.

Het kerstconcert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Na afloop is er een nazit met koffie/thee en iets lekkers. Kijk hier voor meer informatie.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen