Informatiemarkt digitale weerbaarheid in Beek

© ING image

Tijdens de Week van de Digitale Weerbaarheid (8 tot en met 15 november) wordt op 8 en 13 november in Stegen 35 in Beek een informatiemarkt gehouden voor mensen die digitaal vaardiger willen worden.

Martine Zwets

Informatie wordt steeds vaker via de computer, tablet of telefoon aangeboden en steeds minder aan een balie of loket. Zelfs het doen van betalingen is soms alleen via de digitale snelweg nog mogelijk. Dat is in toenemende mate een probleem voor mensen die niet voldoende ‘digivaardig’ zijn.

Tijdens de informatiemarkten kunnen zij al hun vragen stellen over het gebruik en mogelijkheden van een computer, telefoon of tablet. Diverse organisaties geven praktische tips. De informatiemarkten, die van 11.00 tot 13.00 uur duren, worden georganiseerd door Computer Doe- en Leercentrum, KBO, de Leeswinkel Beek, Vitaal Beek en de gemeente Beek.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal