Paul Frissen nieuwe voorzitter Raad van Toezicht Dichterbij

Print
Paul Frissen nieuwe voorzitter Raad van Toezicht Dichterbij

Paul Frissen Afbeelding: Dichterbij

Ottersum / Milsbeek / Heijen / Ven-Zelderheide / Gennep / America / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Paul Frissen is de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van gehandicapteninstelling Dichterbij in Gennep. Hij treedt op 1 januari aan.

Frissen is hoogleraar Bestuurskunde aan de Tilburg University. Daarnaast is hij bestuursvoorzitter en decaan bij de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur in Den Haag.

In de zorgsector heeft hij diverse functies gehad als adviseur, onderzoeker, opleider en toezichthouder. Hij had onder meer zitting in adviesorganen van de regering.

De nieuwe voorzitter is de opvolger van Léon Frissen (geen familie) die eind van dit jaar afscheid neemt, na twee zittingstermijnen van vier jaar.

Dichterbij is actief in Noord-Limburg, Brabant en Gelderland en begeleidt zo’n 2230 cliënten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen