Perr Schuurs over knotsgek duel tegen Chelsea: ‘We verdienen meer dan één punt’

Print
Perr Schuurs over knotsgek duel tegen Chelsea: ‘We verdienen meer dan één punt’

Schuurs in actie tijdens bizar duel tegen Chelsea. Afbeelding: Instagram Perr Schuurs

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Een prachtig kiekje van gamemodel Stefanie Joosten uit Roermond. Gehuld in een huidskleurige rok en een klassieke bh poseert ze voor de camera.

‘Het halve land zit op slot vanwege milieuperikelen en de NS draagt haar steentje bij door trouwe klanten de trein uit te jagen. Zo komen we er wel ja...’, schrijft de Horsterse zanger van punkrockband Heideroosjes op Twitter. Is Marco Roelofs lichtelijk geïrriteerd over de afschaffing van de NS-voordeelurenkaart?

Het is hét gesprek van de dag bij de koffieautomaat: de bizarre wedstrijd Ajax - Chelsea van dinsdagavond. De avond begon magnifiek voor de Amsterdammers. Door goals van Promes, Ziyech en Van de Beek was het 4-1 voor Ajax, maar wat er toen gebeurde valt amper te beschrijven eigenlijk... Verbijstering bij Ajax-spelers na twee rode kaarten. In hoeverre was het een bewuste handsbal bij Veltman? Had de VAR niet moeten ingrijpen? Maar vooral de beslissingen van scheidsrechter Gianluca Rocchi zijn het onderwerp van het gesprek. Heeft de Italiaan dan écht zo slecht gefloten? Ajaxied Perr Schuurs uit Nieuwstadt schrijft op Instagram dat zijn ploeg eigenlijk meer dan maar één punt had verdiend na de dramatische ontknoping.

De Maastrichtse violist André Rieu vraagt zijn volgers of ze ook naar zijn Kerstconcerten komen. Kan de maestro op jou rekenen?

De Venlose actrice Lotte Verbeek ziet er FAN-TAS-TISCH uit tijdens de première van The Coldest Game in Warschau. Ze bedankt de vrouwen via social media die haar geholpen hebben bij haar look.

Het sporten zit bij de familie Verstappen in het bloed. Is het niet racen dan is het wel oefeningen doen in de sportschool. Ook het zusje van Max Verstappen, Victoria-Jane, blijft graag fit. Dit doet ze dan ook samen met haar vriend in Sport Atelier in Maastricht.

Dit bericht bekijken op Instagram

Train together, stay together ????

Een bericht gedeeld door Victoria-Jane Verstappen (@victoriaverstappen) op

De deal is rond. Oud-VVV’er Keisuke Honda keert terug op de Nederlandse voetbalvelden. Vitesse versterkt zich met de Japanner die doorgaans speelt als middenvelder. ‘Het verkeerde geelzwart’, schrijft de Venlose ploeg met een knipoog.

‘De 25 grootste kersthits op repeat en veel van dit. Samenvatting van onze herfst so far’, schrijft de Weerste voormalige Miss Nederland Kelly Weekers op Facebook.

Duizenden scholen deden woensdag mee aan de landelijke onderwijsstaking. In het hele land werden manifestaties georganiseerd. Ook actrice Hadewych Minis uit Maastricht steunt de actievoerende leraren.

Het is precies honderd jaar geleden dat de eerste radio-uitzending werd gemaakt in Nederland. De Venrayse radio-dj Rámon Verkoeijen is er trots op.

Keert het transgenderkoppel Louisa en Rowan uit Steyl weer terug op de buis? Voor nu houden ze hun volgers in spanning. Vrijdag maken ze het nieuws bekend.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee