Man bedreigt caissière met mes bij overval op Kruidvat in Susteren

Print
Man bedreigt caissière met mes bij overval op Kruidvat in Susteren

Afbeelding: Track’88

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Bij de Kruidvat aan de Reinoud van Gelderstraat in Susteren heeft woensdagavond een overval plaatsgevonden.

Een man bedreigde rond half zeven een caissière met een mes en deed een greep in de kassa. Volgens de politie raakte niemand gewond.

De verdachte vluchtte te voet, maar kon dankzij een verspreid Burgernetbericht niet veel later worden aangehouden. Naar aanleiding van een alerte burger meldde hij de verdachte te herkennen. De politiepatrouille is er achteraan gegaan en trof de man aan bij de sporthal aan de Reinoud van Gelderstraat. Het gestolen geldbedrag werd bij de dief aangetroffen, laat de politie weten. Om hoeveel geld het precies gaat, is onduidelijk.

De winkel, die normaal tot 20.00 uur open is, werd meteen ontruimd en gesloten. De recherche is ingeschakeld om sporenonderzoek te doen, camerabeelden uit te lezen en de aanwezige personeelsleden en bezoekers te verhoren.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen