Toneelgroep Het Scherm Open speelt ‘Kontact met Kootje’

Lachen geblazen met deze klassieke klucht. © Het Scherm Open

Toneelgroep Het Scherm Open uit Heibloem brengt op zaterdag 16 november de klassieker ‘Kontakt met Kootje’, een klucht van Hans van Wijngaarden, op de planken van het Baekerhoes, aan de Kerkstraat 1 in Maasbracht.

redactie

Willem de Vries heeft een huwelijksadvertentie geplaatst en er wordt gereageerd door Kootje. Maar dit is allemaal doorgestoken kaart, want zijn zus Marie en dochter Marieke willen hem koppelen aan Mien, de huishoudster. Kootje dient zich aan, samen met haar hele boerenfamilie, die meteen maar een paar dagen blijven logeren. En Kootje is zo lelijk als de nacht. Willem de Vries komt er al snel achter wat hij aan Kootje en haar familie heeft. Kon hij ze maar weer kwijt. Maar voordat Kootje en haar familie vertrekt moet Willem eerst nog heel wat ondergaan...

Aanvang 20.15 uur, entree 8 euro.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal