Toneelgroep Het Scherm Open speelt ‘Kontact met Kootje’

Print
Toneelgroep Het Scherm Open speelt ‘Kontact met Kootje’

Lachen geblazen met deze klassieke klucht. Afbeelding: Het Scherm Open

Maasbracht -

Toneelgroep Het Scherm Open uit Heibloem brengt op zaterdag 16 november de klassieker ‘Kontakt met Kootje’, een klucht van Hans van Wijngaarden, op de planken van het Baekerhoes, aan de Kerkstraat 1 in Maasbracht.

Willem de Vries heeft een huwelijksadvertentie geplaatst en er wordt gereageerd door Kootje. Maar dit is allemaal doorgestoken kaart, want zijn zus Marie en dochter Marieke willen hem koppelen aan Mien, de huishoudster. Kootje dient zich aan, samen met haar hele boerenfamilie, die meteen maar een paar dagen blijven logeren. En Kootje is zo lelijk als de nacht. Willem de Vries komt er al snel achter wat hij aan Kootje en haar familie heeft. Kon hij ze maar weer kwijt. Maar voordat Kootje en haar familie vertrekt moet Willem eerst nog heel wat ondergaan...

Aanvang 20.15 uur, entree 8 euro.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen