Gemeenteraad raadpleegt burgers over toekomst Meerssen-centrum

© Lotte Cremers

De gemeente Meerssen nodigt inwoners uit om mee te denken over de invulling van het centrum. Dat kan op donderdag 21 november tussen 13.00 en 21.00 uur tijdens een bezoek aan de pop-up ‘Visietheek’ in de Beekstraat 62a.

Jeroen Janssen

Het gemeentebestuur wil het centrum van Meerssen nieuw leven inblazen. De winkelleegstand moet worden aangepakt, het centrum dient een onderscheidend karakter te krijgen waar fietsers en voetgangers zich veilig en welkom voelen, waarbij ook de Markt opnieuw wordt ingericht en de omgevingskwaliteit wordt verbeterd. Ook de band tussen het centrum en de omringende gebieden kan en moet sterker.

Over het wat en hoe van een toekomstig, vitaler Meerssen-centrum reikt het gemeentebestuur de hand aan alle inwoners, ondernemers, verenigingen en organisaties om actief mee te denken.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal