Huis van de Wijk Brunssum start nieuw project in teken van kerst

© Mitchell Giebels

Wijkmanagers van de gemeente Brunssum zijn een nieuw initiatief gestart om op een laagdrempelige manier burgers met elkaar in contact te brengen.

Paul Dolhain

Samen met de Vrije Akademie en SMK vinden, onder de noemer ‘samen aan de slag in de werktuin’, op vijf woensdagochtenden in november en december creatieve middagen plaats in de werktuin van het Huis van de Wijk aan de Rumpenerstraat 4a in Brunssum. De ochtenden, die van 9.30 tot 11.30 uur plaatsvinden, zijn gratis toegankelijk. Doel is om vereenzaming tegen te gaan. Deelnemers worden uitgedaagd samen te zingen of muziek en kerstdecoraties te maken. Ieder kan op eigen tempo of niveau deelnemen, alleen kijken kan ook. Koffie en thee staan klaar. De ochtenden worden gehouden op 20 en 27 november, 4, 11 en 18 december. Meer informatie is te verkrijgen via 045-5278555 en wijkmanagers@brunssum.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal