SV Brunssum ontvangt een meevaller van 2.000 euro

SV Brunssum ontvangt een eenmalige extra bijdrage van 2.000 euro van de VriendenLoterij. © Roy Beusker Fotografie

SV Brunssum heeft een bedrag van 2.000 euro ontvangen van de Vriendenloterij.

Paul Dolhain

De club was in september één van de succesvolste deelnemers aan de ‘Samen voor je Club’-actie en ontvangt daarom eenmalig een extra bijdrage van 2.000 euro.

SV Brunssum gaat het geld gebruiken om volgend jaar het 90-jarig bestaan te vieren. Ayoub de Kroon van SV Brunssum: „Wij zijn zeer blij verrast met dit bedrag. Onze club is best klein: in totaal hebben wij nu 320 leden en volgend jaar bestaan we 90 jaar. Dat willen we natuurlijk vieren. Met deze bijdrage kunnen we een mooi feestje organiseren. Voor ons is het heel leuk geweest om met de actie mee te doen!”

Tijdens de ‘Samen voor je Club’-actie proberen verenigingen telefonisch zo veel mogelijk loten te verkopen. De belactie van SV Brunssum leverde de club 51 loten op. Daarmee scoorde de club in september de tweede plaats. Mochten de 51 loten een jaar lang actief blijven, kan SV Brunssum volgend jaar 4.908 euro toevoegen aan de clubkas.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal