Solinso BV wint publieks- en Ondernemersprijs Peel en Maas

Print
Solinso BV wint publieks- en Ondernemersprijs Peel en Maas

De winnaar van de Ondernemersprijs en de Rabobank Publieksprijs (van links naar rechts) Paul de Jong en Bart Allard (Solinso), Guul Smeets (directievoorzitter Rabobank Peel, Maas en Leudal). Afbeelding: Ger Peeters

Panningen -

Voor de tiende keer werd vorige week woensdag de Ondernemersprijs Peel en Maas uitgereikt in DOK6 in Panningen. Solinso BV uit Kessel was de grote winnaar van de avond. Ze wonnen de Ondernemersprijs en werden door het publiek ook aangewezen als winnaar van de publieksprijs.

Het was de tweede keer in het tienjarig bestaan van de prijs dat een winnaar beide prijzen in ontvangst mocht nemen. Hoewel burgemeester Delissen dit jaar niet persoonlijk aanwezig kon zijn tijdens de uitreiking, reikte ze de prijs toch uit via een live verbinding op het grote scherm met Straatsburg waar zij aanwezig was voor een tweedaagse van de Vereniging Nederlandse Gemeenten. Vanwege het tienjarige bestaan had de organisatie van de avond, Kiwanis, alle goede doelen van de afgelopen tien jaar uitgenodigd. Uit al deze namen trok voorzitter Dick Holthuis een winnaar. De opbrengst van de avond ging dit jaar naar de Stichting Herberg Papilio die als doel heeft gezinnen die een kind verloren hebben een plek te bieden om dit verlies samen te verwerken. Ze mochten een cheque van 1.000,- euro in ontvangst nemen. De elfde editie van de Ondernemersprijs staat gepland voor woensdag 28 oktober 2020 met als thema ‘risico’s of kansen’.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen