Reconstructie Pletsstraat van start

Print
Reconstructie Pletsstraat van start

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Bunde / Maastricht / Itteren -

Op diverse locaties in de Pletsstraat worden donderdag 7 en vrijdag 8 november proefsleuven gegraven. Dat gebeurt ter voorbereiding van de reconstructie van de straat.

Voor de reconstructie van de Pletsstraat moeten er kabels en leidingen worden verlegd. Om de exacte ligging van deze kabels en leidingen in beeld te brengen en om te bepalen waar ruimte is om ze naartoe te verleggen, gaat aannemersbedrijf BLM op diverse locaties in de Pletsstraat proefsleuven graven. Proefsleuven zijn smalle, langwerpige sleuven van maximaal anderhalve meter diep, 30 cm breed en een variabele lengte. De proefsleuven worden op verschillende plaatsen gegraven ter plaatse van trottoirs en de rijweg.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen