Landelijke Actie4kids, ook in Baexem

Doe je mee? © actie4kids

De landelijke Actie4kids is weer van start gegaan. Het doel is om 50.000 kinderen blij te maken met een versierde schoenendoos met schoolspullen, hygiënische producten, speelgoed en een knuffel. De schoenendozen gaan naar kinderen in West Afrika, Oost Europa, het Midden-Oosten en Europa. De actie vindt ook plaats in Baexem.

redactie

Wie deelneemt aan deze actie kan een normale schoenendoos (geen laarzendoos) met cadeuapapier versieren. De doos zelf mag niet ingepakt worden. Zet er op of de doos voor een jongen of meisje is en de leeftijd: 2-4 jaar, 5-9 jaar of 10-14 jaar. Spullen die in de doos mogen zijn: schoolartikelen, toiletartikelen, een knuffel en klein speelgoed. Wat er niet in mag: snoep en ander eten, spullen met batterijen, oorlogsspeelgoed of varkensknuffels. Het mogen ook gebruikte spullen zijn, mits deze schoon zijn.

Actie4kids vraagt voor iedere doos een eigen bijdrage van 5,00 euro voor de verzendkosten.

Inleveren kan vóór 28 november bij Olga Hobus, aan de de Briasweg 41 in Baexem, tel. 0475-451872.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal