Gratis meedansen met de open Biodanzales

Biodanza is een vorm van persoonlijke groei en bewustwording door middel van de dans. © Lucie van der Veer

Wie een keer wil ervaren wat Biodanza inhoudt, kan woensdag 27 november meedoen met een gratis Biodanzales door Petra Kersten. De les start om 20.00 uur in de Kemphaan aan het Kennedyplein 1 in Venray.

Redactie

Biodanza is in de jaren zestig ontwikkeld door Rolando Toro in Chili. Hij experimenteerde met dansexpressie en ontdekte het heilzame effect van bepaalde combinaties van muziek, beweging en emoties. Biodanza is een vorm van persoonlijke groei en bewustwording door middel van de dans. Tijdens de workshop worden verschillende soorten muziek gebruikt zoals pop, jazz, klassiek, soul, dixieland, wals, Braziliaanse of Afrikaanse muziek. Het gaat niet om het leren van danspasjes, het maken van mooie bewegingen of het goed voor de dag komen. Iedereen danst op zijn of haar eigen manier. Wie mee wil doen kan zich opgeven via info@petrakersten.com of tel. 06-24947514.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal