Gratis meedansen met de open Biodanzales

Print
Gratis meedansen met de open Biodanzales

Biodanza is een vorm van persoonlijke groei en bewustwording door middel van de dans. Afbeelding: Lucie van der Veer

Venray -

Wie een keer wil ervaren wat Biodanza inhoudt, kan woensdag 27 november meedoen met een gratis Biodanzales door Petra Kersten. De les start om 20.00 uur in de Kemphaan aan het Kennedyplein 1 in Venray.

Biodanza is in de jaren zestig ontwikkeld door Rolando Toro in Chili. Hij experimenteerde met dansexpressie en ontdekte het heilzame effect van bepaalde combinaties van muziek, beweging en emoties. Biodanza is een vorm van persoonlijke groei en bewustwording door middel van de dans. Tijdens de workshop worden verschillende soorten muziek gebruikt zoals pop, jazz, klassiek, soul, dixieland, wals, Braziliaanse of Afrikaanse muziek. Het gaat niet om het leren van danspasjes, het maken van mooie bewegingen of het goed voor de dag komen. Iedereen danst op zijn of haar eigen manier. Wie mee wil doen kan zich opgeven via info@petrakersten.com of tel. 06-24947514.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen