Workshop ‘gebaren met en voor Sinterklaas’

Print
Workshop ‘gebaren met en voor Sinterklaas’

Gebaren verlevendigen verhaaltjes en liedjes. Afbeelding: Eigen foto

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

Logopediste en babygebarendocent Esther Sluysmans verzorgt woensdag 20 november een workshop met als titel ‘Gebaren met en voor Sinterklaas’. De gratis toegankelijke workshop wordt gegeven in de bibliotheek Valkenburg vanaf 10.00 uur.

Sinterklaasliedjes en de verhalen over Sinterklaas worden volgens Sluijsmans nog levendiger en grappiger als er gebaren bij gebruikt worden. In deze workshop wordt een sinterklaasverhaal en de Sinterklaasliedjes ondersteund met gebaren. Aanmelden via telefoonnummer 043 6012063 of via e-mail info@heuvellandbibliotheken.nl onder vermelding van babygebaren Valkenburg.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen