Voetbalclinic Beek FM in strijd tegen eenzaamheid

Print
Voetbalclinic Beek FM in strijd tegen eenzaamheid

Afbeelding: Beek FM

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

Vijftig kinderen hebben woensdag deelgenomen aan de Beek FM Voetbalclinic. Die werd gehouden in aanloop naar het Glazen Café van Beek FM, waarbij dit jaar geld ingezameld wordt voor de strijd tegen eenzaamheid.

Vijftig kinderen tussen de 6 en 12 jaar uit heel Limburg en (ook een paar) uit België deden woensdag mee aan de clinic op de velden van VV Caesar. Voor 10 euro kregen de kinderen training van diverse profs van onder andere Roda JC, PSV, en de lokale trainers en spelers van Caesar 1. De opbrengsten van de clinic - 500 euro - worden tijdens de actiedagen langs gebracht bij het Glazen Café in D’n Dobbele Vônck in Beek, dat van 20 tot en met 24 november plaatsvindt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen