Epilepsie Café Heuvelland, bijeenkomst van herkenning, inspiratie en begrip

© Archieffoto De Limburger

Het Epilepsie Café voor de regio Maastricht en Heuvelland wordt gehouden op zaterdag 16 november vanaf 14.30 uur op Terras Noord van het Academisch Ziekenhuis Maastricht.

Jeroen Janssen

Het Epilepsie Café is de ontmoetingsplaats voor mensen met epilepsie, hun partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie, vrienden en andere belangstellenden. Ook (zorg)professionals zijn welkom. De opzet is om ongedwongen en in een open sfeer met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen over leven met epilepsie. Wat is de invloed op gezin, werk en vrije tijd. Verhalen delen of luisteren naar verhalen van anderen zorgt voor herkenning, inspiratie en begrip. Gedurende de avond is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. De toegang is gratis voor zowel leden als niet-leden. Koffie en thee zijn inbegrepen.

Aanmelden hoeft niet, maar is wel fijn. Bij voorkeur per e-mail: maastricht@epilepsiecafe.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal