Nieuwbouw kindcentrum Ziezo in De Heeg

Print
Nieuwbouw kindcentrum Ziezo in De Heeg
Maastricht / Itteren -

Met het onthullen van het bouwbord hebben de Maastrichtse wethouder Bert Jongen en bestuursvoorzitter Peter Groos van onderwijskoepel Kom Leren deze week het startsein gegeven voor de nieuwbouw van het integraal kindcentrum ZIEZO! in De Heeg.

Met de bouw van het nieuwe, multifunctionele centrum voor kinderen van nul tot twaalf jaar is een investering van zeven miljoen euro gemoeid. Het is de bedoeling dat de nieuwbouw aan de Borghaag in de herfst van 2020 de deuren opent.

Maastricht wil het basisonderwijs en de kinderopvang zo veel mogelijk bundelen. In ZIEZO worden peuteropvang, kinderopvang, buitenschoolse opvang en de basisschool (een fusie van De Kring en De Perroen) ondergebracht. In totaal is er plek voor vierhonderd leerlingen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen