Jodymoon te gast bij KultkefeeEch

Jodymoon verzorgt een optreden in het KultkefeeEch. © KultkefeeEch

Digna Janssen (zang-piano-basgitaar) en Johan Smeets (gitaar- dobro-percussie- zang) hebben een nieuw album ‘Love Brand New’. Het duo dat opereert onder de naam Jodymoon is op donderdag 28 november te gast in KultkefeeEch, in Broen café De Mert, aan de Markt in Echt.

redactie

Jodymoon treedt ditmaal op in een uitgebreidere bezetting, met Marie-José Didderen op cello. De singles ‘The Long Way round’ en ‘Hitchhike Overdrive’ van het vorige album waren veelvuldig te horen op onder andere NPO Radio 1&2. Jodymoon won bovendien de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland (winnaar 2008). De band trad op in onder meer Canada, Spanje, Engeland, Duitsland en Italië en speelde als voorprogramma van onder andere Joan Armatrading, Damien Jurado, Wende en Tom McRae.

Aanvang van het concert is 20.00 uur. De entree bedraagt €7.50. Zitplaatsen reserveren kan via kultkefeeech@gmail.com. Info: tel. 0475-481025

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal