Jubilarissen en Hubertusviering in Ubachsberg

Print
Jubilarissen en Hubertusviering in Ubachsberg

V.l.n.r. Eric Lardinois, Hubert Senden, Jan Crombach, Jo Ortmans, Joyce Senden-Kroon, John Sijben, Claar van Erp-Ernes, Hans Dautzenberg, Ilse Dautzenberg-van Berkel. Afbeelding: Kaldenbach Simpelveld

Ubachsberg -

Voor de leden van schutterij St. Hubertus uit Ubachsberg is zaterdag 9 november een feestelijke dag. In de middag komen ze in hun schutterslokaal bijeen om 13 leden intern te huldigen vanwege hun langdurig lidmaatschap.

Zo ontvangen Luuk Bessems (5 jaar) en Dirk Aelmans, Brenda Leunissen-Pasmans en Lieke Sprokel (allen 12,5 jaar ) een OLS-waarderingsonderscheiding.

De jubilarissen Jan Crombach, Eric Lardinois (beiden 40 jaar lid), Jo Ortmans (40 jaar lid en 25 jaar bestuurslid), Ilse Dautzenberg-van Berkel, Hans Dautzenberg, Claar van Erp-Ernes, Joyce Senden-Kroon, Hubert Senden en John Sijben (allen 25 jaar lid) ontvangen dan de gouden- respectievelijk de zilveren OLS-onderscheiding.

Patroonsfeest

Om 19.00 uur is de hele schutterij, ter ere van het patroonsfeest, aanwezig in de H. Bernarduskerk voor de Hubertusmis, die door het trompetterkorps muzikaal wordt opgeluisterd en waar het Hubertusbrood wordt gezegend. Aansluitend is er de dodenherdenking op het kerkhof waar de Last Post gespeeld wordt.

Vervolgens is een receptie voor de jubilarissen met een 40- en 25-jarig lidmaatschap, in het schutterslokaal Maas-Caselli, Kerkstraat 88, van 20.30 uur tot 21.30 uur. Hierbij is iedereen welkom. Aansluitend is er een gezellig samenzijn.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen