Hoe gaat het nu met oud-Miss Nederland Raja Fick-Moussaoui uit Roermond?

Print
Hoe gaat het nu met oud-Miss Nederland Raja Fick-Moussaoui uit Roermond?

Raja Fick-Moussaoui: ‘Mijn ouders waren verre van trots op mijn Miss-titel.’ Afbeelding: Peter Schols

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

In 1974, 1987, 1991 en 2000 werden deze Limburgse dames uitgeroepen tot ’s lands mooiste. Hoe vergaat het Raja Fick-Moussaoui (43) uit Roermond Miss Nederland in 2000 nu? En wat zegt schoonheid haar nog?

„Ik ben drie keer gevraagd voor het tv-programma Het mooiste meisje van de klas. Drie keer zei ik nee. Ik was vroeger geen schoonheid. Ik had zware acne, totaal geen besef van mode en was heel introvert. Het balletje ging pas rollen toen mijn gezicht door medicijnen opklaarde en ik een vriendin vergezelde naar een modellenbureau. Of ik me ook wilde inschrijven?

Uit financieel oogpunt ging ik in op het aanbod. Met diezelfde gedachte schreef ik me in voor de missverkiezing. Ik deed niet mee om te winnen, maar om meer opdrachten binnen te slepen. Of mijn ouders trots waren? Nee. Ik lichtte ze pas in toen het kroontje al op mijn hoofd stond.

Lees hier het hele interview met Raja Fick-Moussaoui en de 3 andere mooie meiden uit Limburg die Miss Holland werden

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen