AH haalt vlees uit de winkels vanwege salmonella

Print
AH haalt vlees uit de winkels vanwege salmonella

Foto ter illustratie. Afbeelding: Shutterstock

Bij vleesproducent Weidenaar is de salmonellabacterie aangetroffen bij een leverancier. Daarom haalt het bedrijf uit Dokkum een serie vleesproducten uit de handel. Albert Heijn verkoopt het vlees, maar heeft de betreffende producten inmiddels uit de schappen gehaald.

De bacterie is aangetroffen in de grondstof van een leverancier. Hierdoor kunnen enkele producten besmet zijn geraakt met de salmonellabacterie, meldt AH.

Supermarktketen Albert Heijn verkoopt een aantal producten van Weidenaar. Het gaat om runderhamburgers, Waddenburgers, Waddengehakt, rundersaucijzen en Waddensaucijzen. De houdbaarheidsdatum op de mogelijk besmette producten is tot 7-11-2019 en 11-11-2019. Op de site van de vleesproducent Weidenaar staat een volledig overzicht van de producten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen