Historie

Presentatie ondernemend Heijen in twintigste eeuw

Print
Presentatie ondernemend Heijen in twintigste eeuw

Een foto uit Heijen, genomen in 1905. De Wielerclub van de Spoarse Grad voor Bierhuis, Kleermakerij, Barbier Van Tienen.

Heijen / Ottersum / Milsbeek / Ven-Zelderheide / Gennep -

In Heijen sloot op zaterdag 20 april de enig overgebleven supermarkt. Er gingen De Troefmarkt van Jos en Brigit te Wierik legio ondernemers en bedrijven voor. Welke winkels en bedrijven had Heijen door de jaren? De Werkgroep Historisch Heijen verzorgt zondagmorgen in gemeenschapshuis De Toomp de presentatie ‘Verdwenen winkels, ambachts- en dienstverlenende bedrijven’.

Prachtige aandenkens zoals foto’s, rekeningen, briefhoofden van deze bedrijven worden getoond op een groot scherm. De bezoekers krijgen een beeld van het Heijen in de vorige eeuw. De entree is gratis. De presentatie duurt van 10.30 tot 13.15 uur. De zaal is open om 10.00 uur. Er is een pauze in het programma opgenomen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen