Sittard-Geleen voor derde jaar op rij Wielergemeente van het jaar

Print
Sittard-Geleen voor derde jaar op rij Wielergemeente van het jaar

Het Tom Dumouilin Bike Park. Afbeelding: Mitchell Giebels

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Voor het derde jaar op rij is de gemeente Sittard-Geleen door de Vrienden Club van Honderd uitgeroepen tot Wielergemeente van het jaar.

De Vrienden Club van Honderd kent de prijs samen met oud(prof)renners toe. Ze kozen voor Sittard-Geleen vanwege de wielerfaciliteiten, zoals het Tom Dumoulin Bikepark en Wielerbaan Geleen, en de vele evenementen, waaronder de internationale Hammer Series en de Boels Ladies Tour.

De uitreiking vond donderdag 7 november plaats in Valkenburg. Vriendenbestuurslid Peter Bouwels overhandigde de prijs aan Hanny Ras-Kluitenberg van de gemeente Sittard-Geleen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen