Ludovique met show The naked singer in Eijsden

Print
Ludovique met show The naked singer in Eijsden

Afbeelding: Ludovique

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

Ludovique, Luc Devens, geeft op zondag 17 november om 16.00 uur een voorstelling samen met gitarist Jan Formannoy in het Ursulinenconvent in Eijsden.

Ludovique is een vocale duizendpoot, een zander met een ongelofelijke inhoud en dynamiek, met een bereik van meer dan vier octaven. In het theaterconcert The Naked Singer, genoemd naar zijn gelijknamige debuutalbum, draait alles om zijn stem.

Ludovique experimenteert, graaft en improviseert. Samen met gitarist Jan Formannoy speelt en bewerkt hij eigen werk maar interpreteert op zijn bekende wijze ook nummers van anderen zoals Sting, Jeff Buckley, Paolo Nutini en Queen.

Kaarten voor de voorstelling kosten 15 euro.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen