Puupkes feesten met diverse activiteiten in Voeren

Print
Puupkes feesten met diverse activiteiten in Voeren

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

De zestiende editie van de Puupkes feesten in Voeren worden dit jaar gehouden van vrijdag 15 november tot en met zondag 17 november.

Op vrijdag staan er in de feesttent vanaf 21.00 uur diverse artiesten waaronder Boomerang, Zippora, team disco Snolly en DJ Giletto. Op zaterdag zijn er optredens van Ilsen en Verhulst, Dansado en de Feestneger, Superzeroes, Merlo en Romy Janssen.

Op zondag zijn er ook diverse activiteiten waaronder een herenzitting van 14.00 tot 17.00 uur en een dameszitting op dezelfde tijden in ‘t Duvelke Moelingen. Tevens is er op zondag de Dolle Puupkes show vanaf 17.00 uur met Yves Segrs, Erwin, Shakin dj’s, Marleen Rutten, Der Christian, DJ Coen, DJ Didier en DJ Panda en DJ Mimiche.

Alle activiteiten, met uitzondering van de dameszitting, zijn in de feesttent op het voetbalplein in Voeren. Online kaarten zijn te koop via: www.puupkesfeesten.be/tickets

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen