ICT tips en brainstormen over 2020 bij Zij Actief

Print
ICT tips en brainstormen over 2020 bij Zij Actief

Neem de eigen laptop mee! Afbeelding: ING Image

Ubachsberg -

Zij Actief Ubachsberg houdt een informatiesessie met ICT-tips en gaat in het tweede deel van de avond brainstormen over het programma over 2020. Plaats van handeling op dinsdag 12 november vanaf 19.30 uur is MFC Ubachsberg.

Er wordt uitleg gegeven over diverse ICT mogelijkheden. Vragen over gebruik van of probleempjes met laptop, tablet of mobiele telefoon worden besproken door vrijwilligers van het I-Café. Eenieder kan eventueel de eigen laptop, tablet of mobiele telefoon meenemen. Er is een (draadloze) internetverbinding beschikbaar.

In het tweede gedeelte van deze wil het bestuur met de aanwezigen brainstormen over het programma van 2020. Tips en suggesties zijn dan welkom.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen