Wyckerveste krijgt half jaar uitstel met invulling Leeuwbrouwerij

Print
Wyckerveste krijgt half jaar uitstel met invulling Leeuwbrouwerij

De leegstaande brouwerij aan de Plenkertstraat. Afbeelding: De Limburger

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

Projectontwikkelaar Wyckerveste krijgt van de gemeente Valkenburg een halfjaar extra voor de invulling van de leegstaande Leeuwbrouwerij aan de Plenkertstraat.

De oude brouwerij is onderdeel van het sport- en foodcomplex Par’Course. Wyckerveste heeft echter nog altijd geen definitieve huurcontracten kunnen afsluiten voor de voormalige bedrijfspanden. Er is ook nog altijd onduidelijkheid over wat met de vroegere watermolen op het terrein gaat gebeuren.

Het college van B en W geeft Wyckerveste tot juli volgend jaar de tijd om het project, dat eigenlijk al helemaal klaar had moeten zijn, verder af te ronden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen