RepairCafé Echt vestigt aandacht op Maand van de Duurzaamheid

Print
RepairCafé Echt vestigt aandacht op Maand van de Duurzaamheid

Afbeelding: RepairCafé Echt

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Enkele vrijwilligers van RepairCafé Echt zijn op woensdag 13, 20 en 27 november in het kader van de Maand van de Duurzaamheid van 13.30 en 16.30 uur bij de Leeswinkel aan de Bovenstestraat in Echt aanwezig om bezoekers te informeren over de reparatiezaterdagen. Zij geven informatie over hun werk als vrijwilliger voor het RepairCafé.

Tevens vestigen ze de aandacht op Computerloos. Dit project voorziet gezinnen die het met minder moeten doen en aan de voorwaarden voor verstrekking voldoen voor 10 euro per jaar van een bruikleencomputer. Het RepairCafé iedere laatste zaterdag van de maand plaats. Een team van vrijwillige techneuten gaat dan samen met aanbieders van defecte huishoudelijke apparaten en aan de slag om deze weer aan de praat te krijgen. Inzet van deze service is mensen te inspireren zelf reparaties te verrichten en te voorkomen dat de afvalberg nog groter wordt. Het aanbod van te repareren spullen varieert van stofzuigers en koffieapparaten tot ontregelde computers en fietsen. Ook ver- of herstelwerkzaamheden aan kleding is mogelijk.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen