Fan is klaar met ‘divagedrag’ van Madonna en klaagt haar aan

Print
Fan is klaar met ‘divagedrag’ van Madonna en klaagt haar aan

Afbeelding: EPA

Een concert waarbij de artiest zelf te laat komt, is voor niemand leuk, maar één fan van Madonna is helemaal klaar met haar divagedrag. Doordat ze steeds te laat komt bij haar Madame X-concerten, heeft de man nu een rechtszaak aangespannen tegen de popster.

De concerten tijdens de tour zouden standaard beginnen om half negen, maar Madonna kwam steeds pas uren later het podium op. Daarom besloot ze de begintijden opeens te veranderen naar half elf. Volgens de fan is dat een bizarre tijd voor een concert op dinsdagavond. Hij betaalde meer dan duizend dollar voor drie tickets, die volgens hem nu minder waard zijn omdat mensen niet zo laat naar een concert willen.

The Queen of Pop moest eerder ook al optredens laten schieten door een knieblessure. Toch zijn er nog steeds duizenden fans die staan te trappelen om een concert van de Madame X-tour te mogen bijwonen. Reviews waren lyrisch over de comeback van de zangeres, en ook Taylor Swift was groot fan na een concert te hebben bezocht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen