Alzheimer Café Peel en Maas

Print
Alzheimer Café Peel en Maas

Afbeelding: Getty Images

Egchel -

In Gemeenschapshuis ‘t Erf in Egchel vindt dinsdag 19 november een nieuwe thema-avond van Alzheimer Café Peel en Maas plaats. Mensen met dementie, hun familieleden, hulpverleners en andere belangstellenden kunnen elkaar tijdens deze bijeenkomst in een ongedwongen sfeer ontmoeten en openhartig over dementie en aanverwante thema’s praten. Het thema voor deze avond luidt ‘Ervaringen van een Mantelzorger’.

Een ervaren mantelzorger gaat tijdens het Café in op twee belangrijke onderwerpen: wat een mantelzorger voor iemand met Alzheimer kan ervaren in de zorgverlening en welke ondersteuning daarbij nodig is. Of iemand nu bang is om dement te worden, onlangs heeft gehoord dat hij dementie heeft, zorgt voor iemand met dementie of er beroepshalve mee te maken heeft: iedereen is welkom.

Het Alzheimer Café Peel en Maas aan de Kapelaan Nausstraat 5 in Egchel begint om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. De avond duurt tot uiterlijk 21.30 uur. De toegang is gratis. Voor meer info: Annie Vissers-Janssen, Alzheimer Café regio Peel en Maas, 06 1238 1465.