Wereldreizigster uit Buchten (37) komt om bij ongeluk in Nieuw-Zeeland

Print
Wereldreizigster uit Buchten (37) komt om bij ongeluk in Nieuw-Zeeland

Afbeelding: Instagram

Buchten -

De 37-jarige Miranda Frijns uit Buchten is afgelopen week bij een verkeersongeluk in Nieuw-Zeeland om het leven gekomen.

Miranda Frijns was bezig met haar tweede lange wereldreis, toen ze afgelopen woensdag op State Highway 6 ten noorden van Murchison op het zuidelijk eiland betrokken raakte bij een verkeersongeluk. Drie andere personen zijn lichtgewond geraakt. De politie van het Tasman District zoekt nog getuigen om de exacte toedracht van het ongeluk vast te stellen.

Frijns was zeer actief op divers sociale media, onder meer onder de naam seriously_wanderlust. Daarmee hield ze haar vele volgers op de hoogte van haar ervaringen in verre, exotische oorden. Uit haar berichten spreekt veel passie en enthousiasme voor de plekken die ze bezoekt en de mensen die ze ontmoet. Haar laatste post is van drie weken. Na haar ongeluk hebben diverse Nederlanders en buitenlanders een condoleance geplaatst.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen