Wereldreizigster uit Buchten (37) komt om bij ongeluk in Nieuw-Zeeland

Print
Wereldreizigster uit Buchten (37) komt om bij ongeluk in Nieuw-Zeeland

Afbeelding: Instagram

Buchten -

De 37-jarige Miranda Frijns uit Buchten is afgelopen week bij een verkeersongeluk in Nieuw-Zeeland om het leven gekomen.

Miranda Frijns was bezig met haar tweede lange wereldreis, toen ze afgelopen woensdag op State Highway 6 ten noorden van Murchison op het zuidelijk eiland betrokken raakte bij een verkeersongeluk. Drie andere personen zijn lichtgewond geraakt. De politie van het Tasman District zoekt nog getuigen om de exacte toedracht van het ongeluk vast te stellen.

Frijns was zeer actief op divers sociale media, onder meer onder de naam seriously_wanderlust. Daarmee hield ze haar vele volgers op de hoogte van haar ervaringen in verre, exotische oorden. Uit haar berichten spreekt veel passie en enthousiasme voor de plekken die ze bezoekt en de mensen die ze ontmoet. Haar laatste post is van drie weken. Na haar ongeluk hebben diverse Nederlanders en buitenlanders een condoleance geplaatst.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen