Gelaense Sjlager van Maud du Chatinier

Print
Gelaense Sjlager van Maud du Chatinier

Voor Maud kwam de uitverkiezing als een verrassing. Afbeelding: Facebook De Flaarissse

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De Gelaense Sjlager 2020 is ‘Veer gaon los!’ Dit liedje van Maud du Chatinier kwam vrijdag 8 november in de Hanenhof als winnaar uit de bus tijdens de 39ste editie van ‘t Gelaens Vastelaovesleedjes Konkoer, van de Sjtadsvastelaovesvereniging De Flaarisse.

De vak- en publiekjury moesten elf leedjes, variërend van een wals tot een strakke beat, beoordelen. Daarbij werden de artiesten muzikaal begeleid door de Betha Bend, onder leiding van Ben Erkens.

De tekst van de winnende sjlager is geschreven door Paul Leenen; de muziek is van Ronald Claessens.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen