De Marotte beginnen seizoen op Kloosterplein

Print
De Marotte beginnen seizoen op Kloosterplein

Muziek is er onder andere van Hoondervel. Afbeelding: De Marotte

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd start het nieuwe carnavalsseizoen op maandag 11 november om 18.30 uur met een feest op het Kloosterplein.

Kindcentrum Sittard begint met het liedje Veer doon de alaaf, met aansluitend het tienerliedje 2020 van De Marotte Veer liken vastelaovend door Cheyenne. Vervolgens is er een muzikale parade van nieuwe schlagers. Er zijn ook enkele officiële handelingen, zoals de overhandiging van de nieuwe Greutsje pin door ex-stadsprins Ruud I aan stadsprins Rob I en de officiële openingshandeling samen met De Mander en Zitterd Same. Muzikale klanken zijn er ook van De Toddezèk, De Geliënde en Hoondervel. De entree is gratis.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen