Westa-vrouwen sluiten najaar competitie af met maximale winst

Print
Westa-vrouwen sluiten najaar competitie af met maximale winst

Afbeelding: Getty Images/EyeEm

Wessem -

De tafeltennissters van Anytime Fitness/Westa uit Wessem versloegen zaterdagmiddag in Etten-Leur degradatiekandidaat Tanaka met maximale cijfers: 0-6.

Alleen tiener Emma van der Zanden had het in haar partij tegen Femke Boot even moeilijk. De getalenteerde Westa-speelster boog een 0-2 achterstand in games uiteindelijk echter toch nog om in 3-2 winst.

Westa trainer-coach Marc Bosma kon na afloop dan ook tevreden de tussenbalans opmaken. Door de zege met maximale cijfers klom Westa naar de vierde plaats op de ranglijst. En die plek geeft aan het einde van het seizoen recht op de deelname aan Play-off wedstrijden in de kampioenspoule. „Dat is onze seizoendoelstelling, maar het is nog een lange weg”, wist Bosma. „We krijgen nu eerst twee maanden pauze. En dan moeten we tijdens de voorjaarscompetitie de stijgende lijn proberen door te trekken.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen