Weer geen uitzege voor volleybalsters Peelpush

Print
Weer geen uitzege voor volleybalsters Peelpush

Afbeelding: iStock

Meijel -

De volleybalsters van Peelpush hebben zaterdag geen punten meegenomen uit Overijssel. Tegen Apollo 8 ging de Meijelse ploeg onderuit: 3-0 (25-17, 29-27, 25-19).

In de eerste set keek Peelpush vanaf het begin tegen een achterstand aan en zag de set dan ook naar Apollo 8 gaan: 25-17. De volgende set leek weer een prooi te worden voor de Overijsselnaren, maar Peelpush knokte zich terug en kwam op het einde een aantal keer op voorsprong. Toch ging de set wederom naar Apollo 8: 29-27.

Peelpush liet zich niet kennen en bleef tot 14-14 in de derde set steeds in de buurt van Apollo 8. De thuisploeg won echter weer: 25-19. Door de 3-0 nederlaag heeft Peelpush nog altijd geen uitzege geboekt dit seizoen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen