Lions boekt benauwde zege op Volendam

Print
Lions boekt benauwde zege op Volendam

Afbeelding: iStock

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

OCI-Lions heeft zaterdagavond een benauwde zege op geboekt op Volendam. In Sittard werd het 28-27 voor de handbalformatie.

De thuisploeg acteerde matig. Vooral de hoeveelheid open kansen die werden gemist, brak Lions bijna op. Bij 22-22 nam Volendam zelfs voor het eerst een voorsprong. Een gaatje van drie was daarmee gedicht.

Het inbrengen van de herstelde Joao Ramos bracht de zege. Met vijf treffers in de laatste vijftien minuten draaide hij de wedstrijd in het voordeel van de gastheren, die daarmee de achtste zege in tien duels boekte in de BENE-League.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen