Hond van bejaarde vrouw doodgereden: bestuurder rijdt door

Print
Hond van bejaarde vrouw doodgereden: bestuurder rijdt door

De hond overleed bij de aanrijding in Haaksbergen. Afbeelding: Politie Haaksbergen/Facebook

De bestuurder van een personenauto heeft zaterdagmiddag een hond aangereden op de Enschedesestraat in Haaksbergen (Overijssel). De hond heeft de aanrijding niet overleefd. De bestuurder van de auto is na het ongeval doorgereden.

De aanrijding vond plaats tussen 17.15 uur en 17.30 uur, meldt politie Haaksbergen op Facebook. In de auto zaten een man en een vrouw, zij reden in de richting van Enschede naar Haaksbergen. De inzittenden zijn na de aanrijding wel uitgestapt, maar vervolgens weer doorgereden.

De politie is op zoek naar de bestuurder en de bijrijder. Er is over hen weinig bekend, alleen dat ze in een kleine donkerblauwe auto reden. Wie iets gezien heeft rondom de aanrijding, wordt gevraagd zich te melden bij de politie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen