Derde nederlaag voor volleybalsters Fast

Print
Derde nederlaag voor volleybalsters Fast

Afbeelding: iStock

Ottersum / Milsbeek / Heijen / Ven-Zelderheide / Gennep -

Na twee zeges op rij heeft Fast zondag een nederlaag geleden. Op bezoek bij koploper Eurosped werd ruim verloren: 3-0 (25-12, 25-22, 25-15).

Dat de volleybalsters uit Gennep en Sint Anthonis geen punt wist te pakken in Vroomshoop is geen schande. Eurosped wist de vorige vijf wedstrijden namelijk ook al te winnen.

Zondag bleek al snel dat de koploper een maatje te groot was voor Fast. De ploeg bood in het begin goed partij aan Eurosped en stond zelfs even op een 7-8 voorsprong, maar zag de thuisclub toch winnen: 25-12. In de tweede set maakte Fast het spannender. Het bleef in de buurt van Eurosped, maar moest toch zijn meerdere erkennen (25-22). Ook in de derde set was de ploeg uit Vroomshoop te sterk: 25-15.

Door het verlies blijft Fast op zeven punten uit zes wedstrijden staan en bezet het de zesde plaats in de eredivisie, één plek boven Peelpush.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →