Derde seizoen ‘Vinyl –Luister-Spot’ van start in Theater de Huiskamer

Het team van Vinyl Luister Spot is klaar voor een nieuw seizoen. © Theo van de Winkel

Na het succes van ‘Vinyl-Luister-Spot’ de afgelopen twee jaar, vindt op zondag 24 november in Theater de Huiskamer de eerste editie plaats van het nieuwe seizoen 2019-2020. Vinyl-Luister-Spot is een initiatief van Jos de Graaff, Peter Vleeshouwers, Harrold Verheijen en Jan Leenders, vier muziekliefhebbers en verzamelaars van vinyl (en vintage apparatuur).

redactie

In ‘Vinyl-Luister-Spot’ worden platenliefhebbers uitgenodigd om iets over hun favoriete LP (of single) te vertellen en een of meer tracks te laten horen. Er is vooral ruimte voor het persoonlijke verhaal achter de plaat. De gekozen platen worden afgedraaid op ‘vintage apparatuur’.

Op zondag 24 november zijn de volgende vijf muziekliefhebbers te gast: Ad van Dongen (57, Business Unit Manager @ICT Group); Hans Reinders (50, zanger / muziek producent / Operations Officer bij Signify); Richard van Bosstraten (50, regisseur TV bij de KRO-NCRV); Toon Timmermans (52, logistieke duizendpoot ( voorraadbeheer , transportplanning, productieplanning) en Astrid Vaessen (51) & Jo Peulen (61), (sales officer, technical support engineer). De presentatie is in handen van Harrold Verheijen en Jos de Graaff.

Het theatercafé gaat om 13.00 uur open. Om 14.00 uur stipt start het programma. Om 16.15 uur is er nog een nazit met muziek. De toegang is gratis. De volgende vier bijeenkomsten zijn op de zondagen 15 december, 26 januari, 16 februari en 29 maart. Platenliefhebbers die mee willen werken aan de volgende edities kunnen zich aanmelden via het online inschrijfformulier of via een mail naar Jos de Graaff, josdegraaff@hotmail.com