Jubilarissen kerkelijk zangkoor Vlodrop in het zonnetje gezet tijdens Caeciliafeest

Print
Jubilarissen kerkelijk zangkoor Vlodrop in het zonnetje gezet tijdens Caeciliafeest

Afbeelding: Zangkoor St. Martinus

Vlodrop -

Kerkelijk zangkoor St. Martinus uit Vlodrop heeft tijdens de viering van het Caeciliafeest afgelopen zondag enkele jubilarissen in het zonnetje gezet.

Een zilveren speld van de Gregoriusvereniging van het bisdom was er voor Gerda van de Venne, Tiny van Elmpt en Truus Jeurissen. Vanwege zijn 55-jarig lidmaatschap ontving Bert Schmitz een rozenkrans, afkomstig van de pauselijk nuntius. Voor Marleen Fieten, vijftig jaar lid van het zangkoor, was er een oorkonde van de parochie.

Verder waren er bloemen voor Marita van Cruchten (30 jaar lid), Anny Tobben (20 jaar lid) en Els Rieken die, nadat zij in het verleden lid is geweest van een ander koor, in 2019 reeds 25 jaar zingt in Vlodrop.

Pastoor Schnackers benoemde bij de huldiging dat juist jubilarissen ervoor zorgen dat de traditie en de continuïteit van een koor gewaarborgd blijven.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen