Eef Langenveld nieuwe voorzitter Stichting Topvrouwen Limburg

Eef Langenveld. © Stichting Topvrouwen Limburg

Eef Langenveld, directeur Vermogensmanagement Rabobank Midden-Brabant, neemt de voorzittershamer van Stichting Topvrouwen Limburg over van Steffie Hoeijmakers.

onze verslaggeefster

De Venlose Steffie Hoeijmakers is een van de oprichters van de verkiezing Topvrouw Limburg en was de afgelopen vier jaar voorzitter van de gelijknamige stichting. Onder haar leiding is de verkiezing gegroeid van een Noord-Limburgse prijs naar een gevestigde award voor topvrouwen uit heel Limburg. „De afgelopen jaren hebben krachtige en inspirerende topvrouwen op ons podium gestaan. Van ondernemer tot wetenschapper en topmanager. Daar ben ik heel trots op. Ik ben blij dat we met Eef Langenveld een opvolger hebben gevonden die zich al jaren succesvol inzet voor ondernemende vrouwen”, zegt Steffie Hoeijmakers.

Zakenwereld

De Zuid-Limburgse Eef Langenveld is geworteld in de zakenwereld. Na een carrière in het bankwezen, runde zij enige tijd een eigen bedrijf. Inmiddels is ze weer enkele jaren directeur Vermogensmanagement bij Rabobank Midden-Brabant. Sinds 2008 is ze mede-organisator van het vrouwennetwerk Female Connection en sinds 2017 bestuurslid bij de Kring Zuid van de LWV. Langenveld heeft „veel zin” om de organisatie voort te zetten. „Het economische en maatschappelijke belang van diversiteit is groot.”

Verkiezing

Met de verkiezing worden inspirerende topvrouwen in de schijnwerpers gezet, zodat zij een stimulans kunnen zijn voor anderen. Een onafhankelijke jury kent de titel toe. De negende editie van deze verkiezing is op donderdag 28 mei 2020. Topvrouwen kunnen voorgedragen worden via www.topvrouwenlimburg.nl.