AED apparatuur in Lippestraat

Print
AED apparatuur in Lippestraat

Duidelijk herkenbaar. Afbeelding: Buurtvereniging Kundesj Heem

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen -

Buurtvereniging Kundesj Heem meldt dat sinds vrijdagmiddag 8 november de zo gewenste AED apparatuur is geactiveerd op het adres Lippestraat 14.

In noodgevallen kan de reanimatie-apparatuur door gecertificeerde personen worden bediend. Deze hulpverleners zijn overwegend buurtbewoners. Kundesj Heem onderstreept de rol van de Gemeente Voerendaal, die dit mede heeft mogelijk gemaakt en met name Thom Zeguers, die vanaf het begin in mei 2018 heeft meegedacht bij de realisatie van dit project.

“Hopelijk heeft het saamhorigheidsgevoel in de buurt weer een extra positieve impuls gekregen door deze realisatie”, stelt secretaris Wiel Meurs.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen